Column

Het Big Green Egg restaurant op het water

Het Big Green Egg restaurant op het water

01-09-2019

Boot013 biedt een unieke en onderscheidende beleving in de Tilburgse Piushaven. Ons prachtige restaurant staat niet op het land, maar drijft, samen met ons terras, op het water.

Bij Boot013 kun je terecht voor lunch, diner of borrel voor een avondvullende totaalbeleving.

Boven de waterspiegel worden heerlijke lunches en diners geserveerd. Deze worden voornamelijk bereid op onze Big Green Eggs. Het ruim van de boot is ingericht als stijlvolle borrelruimte waar u terechtkunt voor, onder andere, heerlijke whisky’s, gin-tonics, een grote selectie bieren en wijnen en verscheidene borrelhapjes.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, bij ons is alles vers.

Wil je je avond net wat specialer maken? Probeer dan eens ons dry aged vlees uit eigen rijpingskast of kijk naar een van onze specials. Bij veel van onze gerechten voeren wij nog een deel van de bereiding aan tafel uit. Vol energie en gastvrijheid staan we voor je klaar. Team Boot013

CHECK deze hotspot!

Piushaven 1D, Tilburg | 013 208 3144 info@boot013.nl | www.boot013.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie