bruisende zaken

Een mooi gebit voor iedereen

Een mooi gebit voor iedereen

01-10-2019

Altijd al droomden Eveline Feberwee en Aaltje de Wit-Sabelis van hun eigen orthodontistenpraktijk. Na maandenlang hard werken, hebben ze deze droom waargemaakt. Maandag 12 augustus was de eerste werkdag en vrijdag 30 augustus was de feestelijke opening van Ortho 013 Orthodontistenpraktijk. Een moderne praktijk op een ideale locatie in Tilburg.

Afspraak maken? Meld u aan via www.ortho013.nl of bel 013-3034512

Handige locatie

De locatie van Ortho 013 Orthodontistenpraktijk is ideaal. De praktijk is gevestigd tegenover de Euroscoop, in hetzelfde gebouw als de Jumbo Foodmarkt. Deze locatie is dicht bij meerdere middelbare scholen. Ook is er volop parkeergelegenheid. Naast de praktijk zijn een tandarts en parodontoloog gevestigd. Het zijn allemaal onafhankelijke praktijken, maar voor overleg of verwijzingen is het erg handig om naast elkaar te zitten.

Jong, modern en digitaal

Binnen de praktijk is alles modern en volledig digitaal. Waar de meeste ortho-dontisten nog afdrukken maken voor gipsmodellen om een behandelplan op te stellen, krijg je bij Ortho 013 Orthodontistenpraktijk een digitale mondscan. Deze scan duurt slechts vijf minuten en is comfortabel voor de patiënt. Ook de meeste beugels kunnen vervaardigd worden m.b.v. een mondscan.

Eveline en Aaltje vinden het belangrijk om bewust met het milieu om te gaan.

De mondscans worden digitaal verstuurd naar het tandtechnisch laboratorium, dat scheelt in transport en daarmee in CO² uitstoot. Daarnaast wordt al het papierwerk digitaal behandeld. Patiënten krijgen een inlog via de site waar ze formulieren kunnen invullen en kostenbegrotingen en instructies kunnen bekijken.

Alles is bespreekbaar

Ortho 013 Orthodontistenprakijk plaatst allerlei beugels. Bijvoorbeeld de klassieke slotjesbeugel, maar ook Invisalign, een vrijwel onzichtbare beugel in de vorm van transparante hoesjes. Er vindt altijd een eerste consult plaats. Tijdens dit gesprek wordt er besproken wat jouw klachten en wensen zijn. Vervolgens krijg je advies over het traject en de bijbehorende kosten. Hierdoor weet je vooraf altijd wat je kunt verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt.

Eigenaresses: Eveline Feberwee & Aaltje de Wit-Sabelis | Olympiaplein 391, Tilburg | 013-3034512 | info@ortho013.nl | www.ortho013.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).