Bruisende zaken

Kerstmenu bij Tuinhuis Culinair

Kerstmenu bij Tuinhuis Culinair

01-12-2019

Wil je heerlijk thuis met vrienden en familie genieten van een kerstdiner of oudejaarsdiner? Maar ben je geen culinaire prins of prinses? Of heb je simpelweg geen zin of tijd om de hele dag in de keuken te staan? Laat dan de koks van Tuinhuis Culinair u het werk uit handen nemen. U schenkt een heerlijk wijntje in voor uw gasten en serveert alvast wat brood en smeerseltjes. In de tussentijd is het enige wat u zelf nog moet doen, de gevarieerde tapas gerechtjes te presenteren op een mooie plank, of borden en de warme gerechten te verwarmen met de bijgeleverde beschrijving en voilà, Bon appétit! Samen genieten jullie dan ook weer van een feestelijk dessert plank, of bord, of tegel…

Het kerstmenu is te bestellen vanaf 2 personen

DELICIOUS FINGERFOOD MENU

Desembroodje met roomkaas mediterrane (met dadel en pesto) en bruschetta-dipper

Voorgerechten, een combinatie van vis en vlees gerecht(en). ‘Lekker samen delen’

  • Gravedlax van zalm en huisgemaakte mosterddillesaus
  • Sushi bowl van tonijn, zalm, surimi krab, viseitjes, wakame en wasabi
  • Bereid je eigen steak tartaar van Biologisch rund met de meegeleverde kruiden en specerijen

Maak uw keuze voor een soep

  • Pompoensoep met shi-I take en tomatenconcasé (vegetarisch)
  • Hollandse garnalenbisque, met Hollandse garnalen
  • Chinese tomatensoep met kip, taugé en gemberroom

Maak uw keuze voor een hoofdgerecht

  • Hertenbiefstuk, rodekool, peer, aardappelkroket en portsaus
  • Scampi’s geserveerd met kreeftensaus, mojo (knoflookolie) en een pastasalade
  • ½ kreeft thermidor (kaassaus) met tagliatelle en gepofte honing tomaatjes (+9,50)
  • Kalfsbraadstuk, gerookte aardappelpuree, pastinaak, rode wijnjus
  • Biologische tournedos, Roseval aardappelen uit de oven, spianzie en portjus
  • Quiche Mediterrane, geroosterde groenten, tomatensaus (vegetarisch)

Maak een keuze uit uw dessert

  • Trio van chocolade: puur, melk en witte chocolademousse op een bisquit bodem
  • Winterplankje: quinelle van peer, karamel-mousse, hazelnootpraliné en appel
  • Dessert Rouge: Pannacotta veenbes-kers, macaron framboos, ganache van framboos en een browniebodem

Stel uw eigen kerstmenu samen en kies een 2,3 of vier gangenmenu. Prijs voor 2-gangenmenu bedraagt €29,50, 3-gangenmenu €36,50 of 4-gangenmenu €39,50 p.p. De gerechten worden geleverd in diverse plastic bakjes en magnetron bestendige bakjes. En kunnen dinsdag 24-12-2019 tussen 17:00u en 18:00u worden afgehaald. Heeft u een allergie, meld het ons en wij verzorgen een mooi alternatief.

  • Supplement: Hollandse garnalenkroketje met saffraan-limoenmayonaise €2,75 pst.
  • Supplement: ½ Kreeft Thermidor € 15,-

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp