bruisende zaken

Al 40 jaar is Welkom een begrip in Tilburg

Al 40 jaar is Welkom een begrip in Tilburg

01-12-2019

In 1977 liet het gezin Sung hun geboortestad Hong Kong achter zich om een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. In 1980 openden zij hun eigen Chinees Indisch restaurant Welkom op het paletplein in Tilburg. Hierdoor maakte ook de kinderen al op jonge leeftijd alle ins en outs mee van de oosterse horeca.

​​​​​​​Het verre Oosten was nog nooit zo dichtbij!

In 1994 was het tijd voor de volgende generatie en nam de oudste zoon Kwok de zaak over van zijn ouders. De combinatie van oosterse tradities met de hedendaagse visie van Kwok vormde de basis van het voortdurende succes van Welkom.
 

De klant is Welkom

Klanten gaven lang geleden al aan behoefte te hebben in het thuis eten van Chinees-Indische gerechten. Daarom besloot Kwok zich volledig te richten op het afhalen en bezorgen van gerechten en startte Welkom al in 1994 met het thuisbezorgen van maaltijden. Dit al lang voordat thuisbezorgdiensten zoals thuisbezorgd.nl hun intrede deden. Verder werd het mogelijk gemaakt om online bestellingen te plaatsen en werd het interieur aan meerdere updates onderworpen. Dit alles om de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn en steeds een stapje voor te lopen op de rest.Al 3 generaties

Niet alleen is Chinees Indisch Afhaalcentrum Welkom in de loop van de tijd overgedragen aan een nieuwe generatie, ook de loyaliteit van de klanten gaat van generatie op generatie. De kinderen en kleinkinderen van de klanten uit de beginjaren zijn nog steeds trouwe klanten. Dit kan alleen maar bereikt worden door met een gepassioneerd team er bijna 40 jaar lang, iedere dag opnieuw weer hard voor te werken. Dit zorgt voor lekker eten en uitmuntende dienstverlening. De feedback die team Welkom hierover krijgt, is dan ook zeer positief. Daarbij geven de klanten aan dat ze het fijn vinden dat Kwok en zijn team vloeiend Nederlands spreken.Is bij u inmiddels ook het water in de mond gelopen?

Plaats dan snel en eenvoudig uw bestelling op www.afhaalcentrumwelkom.nl of bel met 013-4673707 (maandag gesloten).

Al drie generaties genieten van onze heerlijke keuken

Eigenaar: Kwok Sung | Paletplein 11, Tilburg | 013 - 467 37 07 | www.afhaalcentrumwelkom.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).