bruisende zaken

Voor voeten die gezien mogen worden!

Voor voeten die gezien mogen worden!

01-12-2019

Sharon Bekkers is gediplomeerd medisch pedicure en gespecialiseerd in onder andere de diabetische voet en andere risicovoeten als de reumatische en oudere voet. Haar ervaring en grote medische kennis maken haar tot een allround pedicure, die haar werk goe

OP DE BEEN BLIJVEN  Voeten zijn de basis, we staan en lopen er de hele dag op. Het is dus belangrijk om ze gezond te houden! Vrij van eelt, eventuele likdoorns en ingegroeide teennagels. “Bij een aandoening als diabetes is het extra belangrijk alert te blijven op een goede voetverzorging. Ik merk dat veel cliënten het fijn vinden als ik bij hen thuis kom. Niet alleen voor de behandeling zelf, maar ook het advies dat ik mijn cliënten geef over het onderhouden van de voeten en goed schoeisel, wordt enorm gewaardeerd. Dat klantcontact is ook echt waarom ik zo van mijn vak houd.”


 


WELDAAD VOOR VOETEN  Bij Pedicurepraktijk Robe staat hygiëne hoog in  het vaandel. Alle instrumenten zijn schoon en gedesinfecteerd tot aan uw behandeling. En na iedere behandeling krijgt u altijd een ontspannen voetmassage met een goed hydraterende crème.


 


BIJ DE MENSEN THUIS!  Sharon werkt vanuit een eigen pedicurepraktijk in Tilburg, maar komt tevens bij de mensen thuis. Ideaal voor wie op leeftijd is en de deur niet uit kan!  


 


Bent u al klaar voor zomerse slippers en voeten 


die gezien mogen worden? 


 


Neem contact op voor een afspraak en kies voor deze weldaad voor uw voeten. In de praktijk of aan huis! 


 


Leenherenstraat 120, Tilburg  |  06-24562006  | Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).