Adverteren werkt!

bruisende zaken

Kom dichter bij jezelf

Kom dichter bij jezelf

01-12-2019

Altijd al had Anneke van Spaandonk interesse in hoe de mens in elkaar zit. Als kapster kwam ze met veel mensen in aanraking en hoorde ze veel verhalen. Ze besloot om verschillende opleidingen te volgen als counselor en verliesbegeleidster en haar eigen praktijk te beginnen. Anneke is gespecialiseerd in psychosociale hulpverlening en verlies in de ruimste zin van het woord. Ze helpt je om de relatie met jezelf en met anderen te verbeteren.

Ik loop een stukje mee en leer je om zelf je eigen pad verder te bewandelen.

Therapie die bij je past

“Eigenlijk weet iedereen zijn eigen antwoorden al”, vertelt Anneke. “Ik help mensen om hun antwoorden te herontdekken.” Je kunt bij Counseling Innerlijke Kompas terecht voor begeleiding in verschillende vormen. Anneke kan je onder andere helpen met wandeltherapie, voicedialoog, gesprekstherapie en familieopstelling. Een unieke therapie die Anneke aanbiedt is ‘Counseling onder de Kap.’

Counseling onder de kap

Met Counseling onder de Kap biedt Anneke een laagdrempelige manier om te beginnen met de zoektocht naar jezelf. De therapie vindt plaats in een ontspannen situatie bij de kapper. Bij de kapper heb je vaak een luchtig gesprek over koetjes en kalfjes. Bij counseling onder de kap ligt dat net anders en wordt er actief aan jouw problemen gewerkt. Niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijk wordt verzorgd.

Gratis kennismaking

Elk traject bij Counseling Innerlijke Kompas begint met een gratis kennismaking. Om met de counseling goede resultaten te behalen, is het belangrijk dat je een goede klik en vertrouwen hebt met de therapeut. Ook vertelt Anneke tijdens de kennismaking meer over de mogelijke methodes en kun je voor jezelf bepalen of deze methodes je aanspreken.

Anneke is geregistreerd therapeut. Een gedeelte van het consult kan vergoed worden door de zorgverzekeraar, afhankelijk hoe je verzekerd bent.

Benieuwd of counseling iets voor jou is? Plan dan een gratis kennismaking!

Counseling Innerlijke Kompas | Eigenaresse: Anneke van Spaandonk | Bunschotenstraat 14, Tilburg | 06-24 15 70 17 | a.spaandonk@tele2.nl | www.counselinginnerlijkekompas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).