column

Alleen deze maand  kom je er mee weg

Alleen deze maand kom je er mee weg

01-12-2019

De nagelsalon ontploft van de glitters deze maand. Hate it or love it, uiteindelijk zwicht iedereen voor die kleine glinsterende diamantjes. En alleen deze maand kom je er mee weg.

Aan het eind van dag als ik de nagelsalon opruim en schoonmaak, gaat deze maand verdacht vaak de deurbel. Zo tegen acht uur 's avonds. Een tijdstip waarop je net op de bank wilt ploffen. En dan begint het; Goedenavond mevrouw, heeft u wel eens gehoord van de Hartstichting, Stichting Vrouwenbesnijdenis, Stichting Goed Doel enzovoort. En afhankelijk van het enthousiasme van de persoon aan de deur laat ik hem of haar even zijn standaard babbeltje doen.

En terwijl ik de deur al dicht begin te doen, ontstaat er een vreemd soort sympathie voor die gedreven verteller in de winterkou. En zijn woorden laten me het verdriet voelen van de zieke mensen, arme kinderen en misdeelde vrouwen in deze wereld. Míjn werk is om vrouwen mooie glitternagels te geven. Glitternagels! Daarmee help ik de wereld niet. Nee, ik doe iets fout. De verkoper ziet dat hij me bijna heeft.

En ja hoor, daar ga ik, ik zwicht. Als ik de deur dicht doe, moet ik even slikken. Echt? Ga ik nu werkelijk drie jaar maandelijks doneren? Ik geloof mezelf bijna niet. Daar is die vlotte babbelaar mooi mee weggekomen. Die verrekte decembermaand! Tot ziens in de nagelsalon!

Nagelstudio Elegant Tilburg Outshoornstraat 14, Tilburg 06-18292778 | info@eleganttilburg.nl www.eleganttilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11164 TiliaNatura Orthomoleculaire therapie