Bruisende zaken

Mooie en verzorgde nagels binnen handbereik

Mooie en verzorgde nagels binnen handbereik

01-01-2020

Mooie en verzorgde nagels zijn je visitekaartje. Met een bezoek aan Nagelstudio Sparkling Nails ligt dat ook binnen jouw handbereik.

“Het leukste is de grote diversiteit aan mensen die ik ontmoet”

Ursula Jonkergouw is sinds 2010 officieel gecertificeerd als nagelstyliste en werkt dagelijks met veel plezier in haar nagelstudio in Tilburg.

De cosmetische werkzaamheden van Ursula zijn zeer divers en worden op vakkundige wijze verzorgd. Ben je een nagelbijter, scheuren je nagels of groeien ze gewoon niet goed? Nagelstudio Sparkling Nails kan helpen met het oplossen van deze problemen. Ook als je iets speciaals wenst voor een feestje of bruiloft of juist altijd opvallende nagels wilt hebben, in de gemoedelijke nagelstudio vlakbij het Wagnerplein ben je aan het juiste adres. Dunne, natuurlijk acrylnagels kunnen voorzien worden van een strakke French Manicure of sprankelende colors en glitters.

Uiteraard kan dit ook op je teennagels.

Nagelstudio Sparkling Nails werkt uitsluitend met de producten van het topmerk CND. Naast de hand
- en nagelverzorgingsproducten kan je ook de bekende SolarOil en heerlijk geurende bodylotions van Scensations aanschaffen.
 

Eigenaar: Ursula Jonkergouw Beethovenlaan 115, Tilburg 06-51044643 www.sparklingnails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp