bruisende zaken

Service, aandacht  en kennis

Service, aandacht en kennis

01-01-2020

Waar je ook naar op zoek bent op het gebied van kleine huisdieren, je vindt het bij Discus Animo, daar is eigenaar Erik Tukker van overtuigd. “De keuze is bij ons zeer uitgebreid, daardoor slagen klanten bij ons eigenlijk altijd!”

Dé dierenspeciaalzaak van Tilburg

Deskundig team

Discus Animo onderscheidt zich niet alleen door het brede assortiment, ook de service is zeer hoogstaand. “Net als onze kennis op het gebied van dieren en de producten die we verkopen. Mijn ouders zijn deze zaak in 1956 begonnen en zelf sta ik ook alweer ruim dertig jaar in de winkel. Ik weet dus precies waar ik het over heb. Net als al mijn medewerkers trouwens, die zijn allemaal geschoold, zodat wij klanten elke keer weer kunnen voorzien van deskundig advies.”

Tevreden klanten

Erik en zijn team staan er dus echt voor hun klanten. “En dat maakt het werk meteen zo leuk. Iedere klant is weer anders – net als elk dier trouwens, waardoor geen dag hetzelfde is. De mooie uitdaging van het werk is om elke klant tevreden weer de deur uit te laten gaan.” En dan maakt het voor Erik niet uit wat voor huisdier ze hebben. “Wat je ook zoekt op het gebied van honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen, reken maar dat je het vindt op een van onze twee verdiepingen en zo niet, dan bestellen we het gewoon voor onze klanten. Zo ver gaat de service die wij bieden!” Overigens verkopen ze bij Discus Animo niet alleen diervoeder, speeltjes en accessoires, ook voor vissen, vogels en (kleine) knaagdieren kun je hier terecht. “En ook daarover adviseren wij onze klanten zo goed mogelijk, zodat ze geen spijt krijgen van hun aankoop én weten hoe ze het best voor de dieren moeten zorgen.”

Als dierenspeciaalzaak zijn wij aangesloten bij Discus, een samenwerkingsverband van de betere dierenspeciaalzaken in Nederland.

Eigenaar: Erik Tukker | Gasthuisring 36-38, Tilburg | 013-5424921 | www.animodierenspeciaalzaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).