bruisende zaken

Word een burn-out de baas!

Word een burn-out de baas!

01-02-2020

Werkstress is inmiddels uitgegroeid tot beroepsziekte nummer 1 voor werkend én werkgevend Nederland. Deze serieuze problematiek schreeuwt om een goede en adequate oplossing daar de reguliere gezondheidszorg niet de juiste ondersteuning kan bieden en de kosten niet door zorgverzekeraars worden gedekt.

ReAttach... Als praten niet helpt!

Verantwoordelijkheid Werkgever/werknemer Wanneer een werknemer zich ziek meldt en een burn-out heeft dan zijn de gevolgen al snel voelbaar op de werkvloer en in de portemonnee van de werkgever. Een gemiddelde burnout duurt al snel 8-12 maanden. In veel gevallen komt hulp pas na een paar maanden een beetje op gang. Een burn-out wordt vaak veroorzaakt door structurele problemen op de werkvloer, die zich niet vanzelf zullen oplossen. Daarnaast zoeken mensen met een burn-out vaak de oorzaken buiten zichzelf. De ReAttach therapie is er opgericht orde op zaken te stellen en je ervan bewust te maken dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen proces.

Schakel een specialist in ReAttach at Work is een efficiënte en betrouwbare partner die u kan ontzorgen door de acute gevallen snel en verantwoord op te pakken. Als onafhankelijk ReAttach Specialist begeleiden wij uw medewerker op een ongedwongen manier door zijn of haar proces. We stimuleren de nodige groei en ontwikkeling waardoor de cliënt weer bijzonder snel beter in zijn/haar vel komt te zitten.

Oude overlevingspatronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren worden opgelost waardoor er ruimte voor positieve gedachtes en gedrag ontstaat.

Ook professionele hulp inschakelen? Bel dan naar 085
- 06 06 326

Bijsterveldenlaan 79, Tilburg | 085 - 06 06 326 | advies@reattachatwork.nl www.reattachatwork.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).