column

Hoe krijg ik tijd in mijn voordeel?

Hoe krijg ik tijd in mijn voordeel?

01-02-2020

Enige tijd geleden vroeg ik me af hoe ik ultieme vrijheid en geluk kon creëren en na het stellen van deze vraag liep ik al gauw tegen een vervolgvraag aan: hoe krijg ik tijd in mijn voordeel? Tijd in mijn voordeel betekent voor mij dat ik slimmer, rijker, gezonder en gelukkiger word met elk uur dat voorbij tikt.

Voorbeeld: Je gaat werken > verdient geld > geeft geld uit om te leven > gaat weer werken. Deze cyclus herhaalt zich. Als je genoeg geld zou hebben, dan zou je misschien werken voor je plezier, maar niet om jezelf financieel te onderhouden, dit speelt tijd vrij.

Ik kwam er achter dat geluk en vrijheid voor mij verbonden zijn met tijd. Genoeg geld om heerlijk van te leven, alle tijd van de wereld en daardoor niets moeten, aandacht en liefde kunnen geven aan mijn gezin, familie en vrienden maar ook een persoonlijke groei om trots op te zijn. Ik reflecteerde op mijn situatie en besloot keuzes te maken en focus aan te brengen. Als ik namelijk eerst financiële vrijheid realiseer, dan heb ik genoeg geld én tijd om mijn overige doelen aandacht te geven.

Welke doelen kregen voorrang? 1. Persoonlijke groei. Elke keer als ik investeer in mezelf, dan word ik een betere versie van mezelf. Dat kan door het lezen van een boek, het volgen van een studie of het bijwonen van een training. 2. Financiële vrijheid. Door het investeren in persoonlijke groei ga ik slimmer om met mijn geld. Ik ben gaan investeren in vastgoed en elke maand zie ik het directe resultaat (huurinkomsten) uit de investeringen die ik heb gedaan. Door het bereiken van financiële vrijheid hoef ik niet meer verplicht te werken, waardoor ik het derde doel bereik: 3. Vrijheid van tijd. Vroeger vond ik bezittingen zoals dure auto’s en horloges het symbool voor luxe. Maar... tijd is de ultieme luxe. Door slim te investeren in passieve inkomstenbronnen hoef ik niet meer te werken. Dit zorgt er voor dat ik tijd én geld tot mijn beschikking heb om mijn andere doelen de aandacht te geven die ze nodig hebben.

Blijf me volgen en ik hou je op de hoogte. Het volledige artikel lees je op www.leerbeleggeninvastgoed.nl

“Leer beleggen in vastgoed zorgt ervoor dat ondernemers hun eerste stap in het vastgoed kunnen zetten.”

06-20852323 info@leerbeleggeninvastgoed.nl www.leerbeleggeninvastgoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).