column

Huidverbetering  JUIST in de winter!

Huidverbetering JUIST in de winter!

01-02-2020

Heeft u last van acne of littekens ten gevolge van acne? Pigmentvlekken? Een door de zon beschadigde, verouderde of matte huid? Grove poriën of fijne rimpeltjes? Dan is een behandeling om de conditie van uw huid te verbeteren een juiste keuze.

Afhankelijk van uw wens zal tijdens een intakegesprek het meest effectieve pakket worden samengesteld. We maken dan de keuze om een peeling, microneedling, microdermabrasie of een combinatie hiervan te gaan toepassen. Een peeling kan uit bestaan uit verschillende bestanddelen, deze zorgen voor een versnelde afbraak van de bovenste huidlaag. Hierdoor komen nieuwe huidcellen aan de oppervlakte, waardoor de huidstructuur verbetert.

Bij microneedling worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de huid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Met microdermabrasie worden met zoutkristallen gecontroleerde huidbeschadigingen toegebracht, waardoor de huid zichzelf opnieuw moet herstellen en er een snellere huidvernieuwing plaatsvindt.

Deze behandeling kan het beste in de winterperiode plaatsvinden. Door de behandelingen wordt uw huid tijdelijk kwetsbaarder voor uv-straling.

In de winter loopt u minder risico.

FEBRUARI-ACTIE

Start in februari met onze succesvolle en effectieve behandelingen voor huidverbetering!

en waanzinnige actie op vertoon van deze column: bij zes behandelingen betaalt u er slechts vijf en ontvangt u ook nog eens de nabehandelingscrème ter waarde van € 19,95 gratis.

Last van een huidprobleem? Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek met een behandeladvies, plan dan telefonisch of via onze website online uw afspraak in.

Hilvarenbeekseweg 60-18, Tilburg 013-5802050 Schoonhout 215, Etten-Leur 076-5032841 www.huidprof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).