column

01-02-2020

IPL combineert de voordelen van de traditionele methodes. Op een snelle en effectieve manier worden via de IPL-flitsen de haarwortels verhit en daar kunnen ze niet tegen. De haarwortel sterft af, en er kan op die plek geen haar meer terugkomen. Als we dat combineren met het feit dat de IPL-flits vele haren tegelijk flitst én het gevoel te vergelijken is met een elastiekje wat men tegen de huid schiet, biedt dit u een zeer effectieve methode tegen overbeharing. Zowel het gezicht als het lichaam zijn te behandelen.

Aktie ontharen gezicht of/en lichaam vanaf € 25,-

De Behandeling De IPL geleidt licht naar het behandelgebied. Door middel van dit unieke systeem wordt het gefilterde en volledig veilige licht via de haar in het haarzakje geleid. Haar bevat pigment dat het licht absorbeert en omzet in warmte. Wanneer het haarzakje is vernietigd kan er definitief geen haar meer uit groeien. Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden.

CRYO Behandelingen IPL Ontharingsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Speciale behandelingen Lichaamsbehandelingen Wellness Arrangementen Deel behandelingen Seizoensbehandeling Ingrid Blom is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1982.

In haar praktijk wordt de klant op een professionele wijze tevreden gesteld door diverse huidbehandelingen en ook definitief ontharen door middel van IPL.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.ingridblom.eu

Burgemeester Verwielstraat 67, Oisterwijk 013 - 533 59 46 | 06 - 47307932 info@ingridblom.eu www.ingridblom.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).