Array

Krijgt de flexwerker wat die verdient?...  …in ieder geval neemt ‘ie     zelf het juiste initiatief!

Krijgt de flexwerker wat die verdient?... …in ieder geval neemt ‘ie zelf het juiste initiatief!

01-03-2020

Wie denkt dat tijdelijke werknemers minder gemotiveerd zijn om te investeren in hun scholing heeft het mis. Dat blijkt uit een onderzoek van het ROA (Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt). De tijdelijke werknemer blijkt juist éxtra gemotiveerd.

Bel de Joblijn en ga Vooruit! 013-7852685

Werkgevers investeren uiteraard het liefst in scholing die binnen de eigen organisatie nuttig is. Daarbij zijn ze weleens huiverig om te investeren in flexwerkers. Bang dat het weggegooid geld is. Niets lijkt minder waar. Deze tijdelijke arbeidskracht is juist leergierig, wil ontwikkelen binnen het bedrijf en is zo juist van grote meerwaarde voor de toekomst van het bedrijf

Het bieden van opleidingsmogelijkheden aan flexwerkers is juist de opstap naar een stevig kader voor iedere werkgever. Het versterkt de goede reputatie van de werkgever en werkt zo als een magneet om talent aan te trekken

Terugbetalingsregelingen en andere beschermende maatregelen voor de investerende werkgevers die bang zijn voor het vertrek van de dankzij ‘hun eigen geld’ geschoolde arbeidskrachten, werken maar ten dele. Bovendien is het met vertrouwen geïnvesteerde geld in vaste krachten natuurlijk ook maar een zekerheid tot dat deze ‘vaste kracht’ kiest voor een nieuwe carrière. De ambitieuze in zichzelf gelovende werkgever weet dat juist investeren in de opleiding van flexwerkers, anno 2018, goed is voor de toekomst van het bedrijf. Zo komt het beste talent naar je bedrijf, zo creëer je de meeste ambitie en bouw je aan het beste kader.

Jan Frederik Vlekkeweg 10-16, Tilburg | 013-7852685 | contact@vooruitzenden.nl | www.vooruitzenden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).