Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Ons personeel is  onze grootste kracht’

‘Ons personeel is onze grootste kracht’

01-03-2020

CSS is een professioneel schoonmaakbedrijf in Tilburg en omgeving. Het staat sinds 2003 onder de inspirerende leiding van Rogier Coppejans. Hij is als derde generatie actief in de schoonmaakbranche; zijn opa richtte in 1954 het schoonmaakbedrijf Coppejans & Zn. op. Anno 2020 wordt Rogier bijgestaan door zijn vrouw Claudia en objectleidster Patricia. Samen vormen zij een klein, slagvaardig team: “De lijnen zijn kort en krachtig. Daardoor kunnen we snel schakelen.”

Dat schoonmaken wat niet schoon is

“We richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf”, vertelt Rogier. “Het loopt uiteen van het wekelijks een uurtje schoonmaken van het kantoor van een zzp-er tot het dagelijks gedurende een dagdeel schoonmaken van een project door 3 medewerkers.”

Betrokken en gemotiveerd

CSS heeft in de loop der jaren circa 60 mensen om zich heen verzameld die werkzaam zijn bij een van de vele bedrijven die zich inmiddels aan hen hebben verbonden. “Dat zijn vooral volwassen vrouwen – en enkele mannen – van 40 jaar en ouder. Ze zijn betrokken en gemotiveerd. Het verloop en het ziekteverzuim zijn bij ons dan ook relatief laag. We kunnen voor 80% garanderen dat je steeds te maken hebt met dezelfde schoonmaker, daarmee is er altijd een bekend gezicht.”

Het kapitaal

Rogier ziet het personeel als het grootste kapitaal van zijn bedrijf. “Je moet op een fatsoenlijke, verantwoorde manier omgaan met je mensen. Bij ons kun je gebruik maken van de nieuwste apparatuur en krijg je gewoon normaal de tijd om je werk goed te kunnen doen. Gezonde, tevreden werknemers doen hun werk beter en verzuimen minder, daar ben ik van overtuigd.”

Duurzaam ondernemen

Daarnaast draagt CSS graag haar steentje bij aan een betere wereld. “We gebruiken bijvoorbeeld alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten en energiezuinige apparaten. Maar we steunen ook The Ocean Cleanup, de grootste schoonmaakoperatie aller tijden. En we hebben ons
- geïnspireerd door mijn eigen passie
- verbonden aan Respect the mountains, een organisatie die het zwerfval in de bergen terug probeert te dringen. Het is toch geweldig dat we dit als schoonmaakbedrijf mede mogelijk kunnen maken?”

WERKEN BIJ CSS-schoon- maakdiensten GA JIJ DE UITDAGING AAN? KIJK OP WWW.CSS-SCHOONMAAK.NL

Schijfstraat 25, Oisterwijk | 013-5331985 | info@css-schoonmaak.nl | www.css-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).