Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé banketbakkerij van  Tilburg en omgeving

Dé banketbakkerij van Tilburg en omgeving

01-03-2020

Zin in een overheerlijk stuk taart, een lekker koekje of toch liever iets hartigs? Dan moet je bij Patisserie Walter van Erven zijn. “Alles wat je bij ons in de winkel aantreft, maken we zelf in onze banketbakkerij”, aldus trots eigenaar Paul van Riel.

Patisserie Walter van Erven is een waar begrip in Tilburg en de wijde omgeving. “Niet zo vreemd als je bedenkt dat de zaak al meer dan 65 jaar bestaat”, vertelt Paul. “Zelf heb ik hier ooit stage gelopen en destijds werd mij al een fulltimebaan aangeboden. Dat vond ik toen nog wat te vroeg, maar vier jaar geleden ging ik hier alsnog aan de slag met in mijn achterhoofd dat ik de zaak vroeg of laat over zou nemen.” Dit gebeurde al wat vroeger dan verwacht en sinds oktober 2018 staat Paul aan het roer van de banketbakkerij.

Moderniseren

“Voorheen was het nog echt een klassieke banketbakkerij”, vertelt Paul. “Wij zijn heel langzaam bezig om de zaak steeds verder te moderniseren. Dit zie je ook aan het assortiment; er komen steeds nieuwe dingen bij, maar uiteraard zijn klanten bij ons ook nog steeds aan het juiste adres voor onze ‘klassieke toppers’. Zeker ook voor onze zeer begeerde hazelnoot progrestaart waarvoor mensen van heinde en verre naar Patisserie Walter van Erven komen.”

Kwaliteit

“Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten”, aldus Paul. “Bezorgen hoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. We leveren sowieso aan diverse horecabedrijven en zorginstellingen. Daarnaast staan wij voor tevreden klanten en goede producten van een zeer hoge kwaliteit. Wat wij verkopen moet gewoon goed zijn. We maken dan ook alles elke dag zelf vers in onze eigen bakkerij. En dat proef je!”

‘Wij staan voor tevreden klanten en goede producten’

Eigenaar: Paul van Riel | Burgemeester v/d Mortelplein 58, Tilburg | 013 - 4671091 www.patisseriewaltervanerven.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).