Adverteren werkt!

bruisende zaken

Hét adres voor al je  dagelijkse boodschappen

Hét adres voor al je dagelijkse boodschappen

01-03-2020

Met meer dan 3.500 verschillende (biologische) producten kun je het assortiment van Solidare Natuurvoeding op zijn zachtst gezegd zeer uitgebreid noemen. “Wat je ook zoekt aan biologische levensmiddelen, de kans is meer dan groot dat je het bij ons vindt”, aldus eigenaresse Els Pijpers.

Proef de volle smaak van de natuur

Kwaliteit

Van verse biologische groenten tot milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en van biologische kruidenierswaren en lekkere biologische wijn tot natuurcosmetica. Je kunt het haast zo gek niet verzinnen of het ligt bij Solidare Natuurvoeding in de schappen. “Bij ons kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Stuk voor stuk mooie producten van een hoge kwaliteit. Daarnaast verkopen we ook een uitgebreide selectie gluten-, lactose-, suiker- en gistvrije producten waardoor ook mensen die een speciaal dieet volgen of een allergie of intolerantie hebben bij ons aan het juiste adres zijn.”

Specialisten

Els en haar team zijn dan ook trots op hun winkel. “En dan niet alleen op het ongekend uitgebreide assortiment, maar zeker ook op de kennis die wij met ons team in huis hebben. Wij zijn echte specialisten op het gebied van natuurvoeding en gezondheid en klanten kunnen dan ook met al hun vragen bij ons terecht. Sinds het stoppen van drogisterij de Gier verkopen wij ook diverse producten en merken waarvoor klanten voorheen naar de Gier moesten.

We hebben niet alles op voorraad in verband met de ruimte, maar kunnen producten altijd voor onze klanten bestellen!”

Wees welkom

Els noemt het heel belangrijk dat iedereen ook daadwerkelijk het gevoel heeft dat ze welkom zijn en hun vragen kunnen stellen. “Persoonlijk contact staat bij ons voorop.

We willen meedenken met onze klanten, luisteren aandachtig naar hun vragen en zetten alles op alles om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik zou de winkel bovendien omschrijven als zeer laagdrempelig, maar dat moet iedereen eigenlijk zelf komen ervaren.”

‘Bij ons vind je meer biologische producten dan waar ook’

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).