Adverteren werkt!

column

Laat je geld  niet verdampen!

Laat je geld niet verdampen!

01-04-2020

Spaargeld levert niks op met de huidige rente. Onlangs heeft ABN Amro aangekondigd dat de rente naar 0% gaat voor de normale spaarder. De ‘rijke’ spaarder met meer dan 2,5 miljoen spaargeld betaalt zelfs al een negatieve rente van 0,5%.

“Leer beleggen in vastgoed zorgt ervoor dat ondernemers hun eerste stap in het vastgoed kunnen zetten.”

Wat betekent dit voor mij?

Als je een rente van 2,7% op de bank zou krijgen, dan zou het geld dat je op de bank hebt staan groeien met de snelheid van de inflatie. Hierdoor zou je met de groei van het geld, nog steeds dezelfde boodschappen kunnen kopen. Heb je op dit moment een rente op je bank/spaarrekening die lager is dan 2,7%, dan krimpt als het ware je vermogen, zonde!

Wat kan je doen?

Geld op de bank- en/of spaarrekening laten staan, is dus geen optie. Verstoppen onder je bed ook niet. Het geld moet dus geïnvesteerd worden om minimaal de inflatie te ‘overwinnen’.

Hier 3 ideeën om je spaargeld niet te laten verdampen: 1. Aflossen op je hypotheek 2. Beleggen in aandelen 3. Investeren in vastgoed Blijf me volgen en ik hou je op de hoogte.

Het volledige artikel lees je op www.leerbeleggeninvastgoed.nl

Bob Vekemans

06-20852323 info@leerbeleggeninvastgoed.nl www.leerbeleggeninvastgoed.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).