bruisende zaken

Trimsalon de Vachtwacht,   het juiste adres voor de vachtverzorging van uw huisdier.

Trimsalon de Vachtwacht, het juiste adres voor de vachtverzorging van uw huisdier.

01-04-2020

De behandelingen worden uitgevoerd door Jeannette Weel-Moes, gediplomeerd trimster sinds 2002 en gediplomeerd dierenartsassistente. Jeannette had vanaf 2002 een goedlopende trimsalon in Veenendaal waar ze ook stagiaires opleidde.

Aan trimwedstrijden deed ze ook graag mee en ze was examinator praktijkexamens honden trimmen bij de trimopleiding in Barneveld. Bijscholingsdagen en vakdagen bezoekt Jeannette ook graag, want er is altijd iets bij te leren. Jeannette is vorig jaar met haar gezin in Tilburg gaan wonen en hier opende ze haar nieuwe trimsalon.

Trimsalon de Vachtwacht is een trimsalon waar uw huisdier de volledige een-op-een aandacht krijgt. Er wordt alleen op afspraak gewerkt, hierdoor hoeft het dier niet onnodig te wachtenen en wordt het in een rustige omgeving behandeld. Ieder huisdier krijgt de behandeling die bij zijn vachtsoort en uw wensen past, maar het belang van uw dier staat voorop. Uw huisdier is dus in goede handen bij Jeannette van Trimsalon de Vachtwacht.

Meer informatie is te vinden op www.trimsalondevachtwacht.nl of de Facebookpagina.

Ook kunt u natuurlijk bellen voor vragen of het maken van een afspraak naar 06-22 656 432

Maak nu een afspraak! 06-22656432

Lovensekanaaldijk 21, Tilburg | 06-22 656 432 | www.trimsalondevachtwacht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10981 - Alma Forsa