Adverteren werkt!

column

De laatste column

De laatste column

01-04-2020

Vijf jaar geleden heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Dat gebeurde hier in Tilburg, toen ik hier net kwam wonen. Met hulp van de gemeente werd mijn businessplan een nagelsalon.

De eerste klanten ontving ik vijf hoog in de flat. Iedere keer kon ik een telefoontje verwachten als ik gespannen in mijn kamertje zat te wachten.

Waar is de ingang van deze flat? Was de vraag die ik van vrijwel elke klant kreeg. De Cobbenhagenlaan, wat een doolhof daar.

Later konden de klanten bij mij in de aanbouw van mijn huis komen.

Een stuk makkelijker te vinden. De salon is altijd klein gebleven. Een grote salon buitenshuis zal ik nooit runnen, daarvoor ben ik te weinig ondernemer. De salon dat ben ik. En dat maakt het wel zo overzichtelijk.

En nu schrijf ik alweer vier jaar deze column over het wel en wee in de nagelsalon. Jullie hebben een kijkje kunnen nemen in de hectiek mijn leven, van mijn klanten en mijn huishouden. En werkelijk waar, ik zou er nog een boek vol over kunnen schrijven. Maar voor de column houdt het hier op. Het is tijd voor een nieuwe journalistieke uitdaging. Mijn werkzaamheden in de nagelsalon gaan gewoon door. Dus wellicht tot ziens in de salon.

Nagelstudio Elegant Tilburg Outshoornstraat 14, Tilburg 06-18292778 | info@eleganttilburg.nl www.eleganttilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).