Adverteren werkt!

bruisende zaken

Just to be safe...

Just to be safe...

01-05-2020

“Bij Mijland Security richten we ons op de structurele beheersing van risico’s door in- en externe criminaliteit of brand”, begint Jack Mijland zijn verhaal. “Hierin zijn wij de juiste partner voor advies, installatie en onderhoud.”

 

Disciplines

De focus ligt bij Mijland Security op een viertal disciplines: inbraakbeveiliging, toegangscontrole, brandbeveiliging en camerabeveiliging. “Dankzij mijn jarenlange ervaring in dit vakgebied weet ik precies waar ik het over heb en kan ik mijn klanten perfect adviseren over een installatie op maat. Daarnaast worden wij ook vaak ingeschakeld om bestaande beveiligingsplannen en –maatregelen tegen het licht te houden om te checken hoe goed en doelmatig deze zijn. Vaak blijkt dan mogelijk om met relatief simpele aanpassingen en beperkte investeringen de doelmatigheid van de beveiliging te verhogen en de exploitatiekosten in de hand te houden. Oftewel: een betere beveiliging voor minder geld.”

Goede naam hooghouden

Service staat bij Mijland Security hoog in het vaandel. “Net als persoonlijk contact. Klanten – zowel zakelijk als particulier – hebben in principe altijd met mij persoonlijk te maken. Ik ben 24/7 bereikbaar om snel op situaties in te kunnen spelen; storingen worden in de meeste gevallen nog dezelfde dag opgelost. Dat zijn ook dingen waarom mijn klanten voor mij blijven kiezen; ik doe er dan ook alles aan om mijn goede naam hoog te houden.”

Veilige situatie

Dit betekent ook dat Jack ervoor zorgt dat hij altijd op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen in de markt. “Onder andere door regelmatig trainingen te volgen.

Er komen telkens nieuwe snufjes op de markt en ook daarover wil ik mijn klanten optimaal kunnen adviseren. Om wat voor klant het ook gaat, van een ‘simpel’ huis tot een grote onderneming, mijn uiteindelijke doel is altijd dat er in het pand een veilige situatie ontstaat. Informeer dus gewoon eens naar de mogelijkheden voor jouw pand.”

 

Eigenaar: Jack Mijland | 013-7200915 | info@mijland-security.nl | www.mijland-security.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).