Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Een dag om ja  tegen te zeggen

Een dag om ja tegen te zeggen

01-05-2020

Je hebt JA gezegd! Op die eerste vraag dan, de vraag ‘wil je met mij trouwen?’. Nu is het tijd om dat tweede jawoord te plannen: je bruiloft. Heel leuk, maar er moet ook heel wat geregeld worden.

Eerst het budget, daarna het plannen

Er zijn mensen die al van jongs af aan dromen over hun perfecte bruiloft. Het ideale plaatje zit in hun hoofd of er ligt zelfs al een compleet draaiboek klaar. Je weet maar nooit hoe snel die grote dag komt. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die – tot het moment dat ze ten huwelijk gevraagd worden – nooit over hun bruiloft nadenken.

Trouwen in mei

Ben je net ten huwelijk gevraagd en denk je ‘we trouwen gewoon even snel deze maand’, dan is de kans groot dat je van een koude kermis thuiskomt. Mei is namelijk de op twee na populairste maand om te trouwen (alleen juni en september zijn populairder), dus de kans is groot dat de agenda’s van de meeste trouwambtenaren al ruimschoots zijn volgepland. Misschien maar goed ook, want is het niet veel leuker om jezelf toch even de tijd te gunnen om het een en ander te regelen?

Budget

Als je je bruiloft goed aan wil pakken, valt er namelijk heel wat te regelen. Datum en locatie zijn de eerste punten op het lijstje. Je kunt nog zo’n mooie datum in je hoofd hebben, als de locatie van je dromen op die dag niet meer beschikbaar is, zul je toch echt moeten uitwijken naar een andere datum of een andere locatie. En verder: de getuigen moeten worden geregeld, de gasten uitgenodigd en het trouwpak en de trouwjurk moeten worden gekocht. Wil je alleen een huwelijksvoltrekking of ook een receptie en/of feest? En moeten daar dan de hele dag foto’s van gemaakt worden door een professionele fotograaf? Of heb je een vriendin of oom die die taak ook op zich kan nemen? Et cetera, et cetera... Veel is afhankelijk van je budget, dus misschien is dat nog wel belangrijker om als eerste te bepalen. Want als jij weet wat jullie budget is, dan weet je pas echt hoe groots je uit kunt pakken.

Ga jij ook trouwen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Op www.nederlandbruist.nl vind je heel wat specialisten die je daarbij kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).