bruisende zaken

Op zoek naar vergeten groente?

Op zoek naar vergeten groente?

01-05-2020

Neem dan eens een kijkje bij Solidare Natuurvoeding uw Biologisch Specialist. U vindt bij ons een uitgebreid groenten en fruit assortiment. Uiteraard is alles kraakvers en Biologisch of Biologisch-dynamisch* geteeld en gekeurd door Skal: de organisatie die toeziet op de kwaliteit van alle biologische producten. Ons groenten- en fruitassortiment wordt verzorgd door Estafette-Odin, waar wij al meer dan 35 jaar onze groenten en fruitproducten inkopen. Dit mooie bedrijf bevindt zich in Geldermalsen en brengt ons de groenten en fruit van het seizoen.

Proef de volle smaak van de natuur

Wij vinden het erg belangrijk om de producten zo dichtbij mogelijk te laten telen en onze klanten te verrassen met de mooie kwaliteit die onze regionale boeren verbouwen. Als bepaalde producten niet in Nederland kunnen groeien (denk aan sinaasappels, bananen of kiwi’s) dan worden deze producten ook niet ingevlogen maar zo veel mogelijk over water of wegen vervoerd. Da’s wel zo goed voor het milieu! Wij verkopen ook groente/fruit verrassingspakketten waarbij u iedere week een tasje met variërende verse groenten en/of fruit in onze winkel kunt ophalen. Hierbij zit iedere week een nieuwsbrief met informatie over de producten die in de tas zitten én heerlijke recepten die ermee gemaakt kunnen worden. Vanaf € 9,- per week heeft u al een abonnement op een van de vijf verschillende soorten pakketten.

Bent u op zoek naar aardpeer, pastinaak of raapsteeltjes of misschien vindt u wilde wortelen wel interessant..? Stap gewoon onze winkel eens binnen en ontdek ons assortiment.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).