column

Zie je wel dat  je het wél kunt!

Zie je wel dat je het wél kunt!

01-06-2020

Mijn aanpak als kinder- en gezinscoach ligt in het verlengde van mijn theaterspel: interactief. In mijn Lout4Kids kinder- en gezinscoachingspraktijk én als BSO-begeleider gaat het eigenlijk niet anders dan op het podium.

Samen met het kind/jongere én ouders ga ik aan de slag met creatieve technieken vanuit mijn specifieke (kinder)theaterachtergrond. Ook pas ik regelmatig ademhalingsoefeningen, yoga, mindfulness toe en maak ik gebruik van mijn gedegen opleidingen en coachingstrainingen om een gedragsverandering op gang te brengen.

De kinderen & jongeren die naar mijn praktijk komen hebben meestal problemen die niet ‘zwaar’ genoeg zijn om ermee naar een psycholoog te gaan, zoals extreme verlegenheid, gepest worden cq. de pester zijn, boos zijn & driftbuien, weinig zelfvertrouwen, (faal)angstig zijn, leerproblemen, hoog sensitiviteit of andere problemen/uitdagingen in de leefomgeving.

Door mijn oplossingsgerichte werkwijze en creatieve aanpak ervaren de kinderen en ouders binnen enkele sessies dat ze weer zelf aan het roer staan en weer zelfstandig verder kunnen. Ik loop een eindje met je mee en daarna kun je het weer zelf ! Met hartegroet, Loutje

Kinder- en Gezinscoach Hoolstraat 6, Berkel-Enschot | 06 - 252 939 92 info@lout4kids.nl | www.lout4kids.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).