Adverteren werkt!

column

Beugel nodig?

Beugel nodig?

01-06-2020

Staan je tanden scheef, te ver naar voren of juist naar achteren? Een behandeling met een beugel kan er dan voor zorgen dat uw tanden weer recht komen te staan. Ook als er te weinig ruimte is in uw mond of de tanden en kiezen passen niet goed op elkaar, kan een beugel de oplossing zijn.

Vaak is er een combinatie van verkeerde groei van de kaken en een onregelmatige stand van het gebit.
 

Invisalign de onzichtbare beugel

Invisalign® is het meest geavanceerde clear alignersysteem dat ooit op de markt kwam. Elke functie is ontwikkeld om de glimlach te onthullen die u verdient.

U kunt de aligners comfortabel dragen gedurende de aanbevolen 22 uur per dag. De aligners zijn uitneembaar dus het is makkelijk om je mondhygiëne op peil te houden en te genieten van je gebruikelijke eetpatroon. Naarmate de behandeling vordert en je de aligners om de 1-2 weken vervangt, zullen mensen je veranderende glimlach opmerken.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze tandartspraktijken of op de website van Invisalign.

In onze praktijk kunnen we veel voor u betekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

In Tilburg en Oss op zoek naar een deskundige tandarts die uw gebit samen met u gezond houdt en waar u tevens voor cosmetische behandelingen terecht kunt?

Kom dan naar Tandarts Steenbergen.
Wij willen u graag laten zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen en hoe we met onze patiënten omgaan.

 

Tot ziens! We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Medicijnstraat 120, Oss | 0412-639722 | Kruisvaardersstraat 157, Tilburg | 013-5352535 | www.tandarts-steenbergen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).