bruisende zaken

Een eigen huis (ver)bouwen  zonder zorgen?

Een eigen huis (ver)bouwen zonder zorgen?

01-06-2020

Dat kan! Het vele regelwerk dat hierbij komt kijken, schrikt veel mensen echter af, maar daar komt Raad & Uitvoering om de hoek kijken!

Totale controle op het hele bouwproces, dat wil jij toch ook? Bel dan voor een afspraak!

Als ‘privé-aannemer’ van de klant kopen wij diensten in rechtstreeks bij de bron, waardoor je de juiste mensen op de juiste plek zet en meteen flink bespaart op je uitgaven.” Vertrouwd gevoel Doordat ik al mijn hele leven in de bouwwereld zit, weet ik precies waar ik het over heb en kan ik klanten optimaal adviseren. Bovendien heb ik in de loop der jaren heel wat contacten opgedaan, waardoor ik precies weet wie geschikt is voor welke klus. Dat ik iemand ken, is overigens geen garantie dat hij de klus ook daadwerkelijk krijgt. Voor elke discipline vraag ik namelijk diverse offertes op waaruit in nauw overleg met de klant uiteindelijk degene wordt gekozen die hen het meest aanspreekt. Dit biedt de klant de mogelijkheid om heel bewust te kiezen wat meteen een vertrouwd gevoel geeft.

Kwaliteit Eigenlijk heeft deze manier van werken alleen maar voordelen voor alle partijen. Behalve dan misschien dat het iets meer betrokkenheid vraagt van de klant dan wanneer deze alles uitbesteedt via een hoofdaannemer. Daarvoor in de plaats krijg je echter wel kwaliteit en het best mogelijke eindresultaat van het project terug. Wat wil je nog meer?

Jouw bouwregisseur tijdens het bouwproces! Van schets tot eindproduct gegarandeerde kwaliteit en alle zorgen uit handen!

 

Emma Goldmanweg 8c, Tilburg 06-38379097 www.raad-uitvoering.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).