Adverteren werkt!

column

Coronavirus

Coronavirus

01-06-2020

Sinds half maart lijkt de tijd een beetje stil te staan... we hadden natuurlijk wel gehoord van het coronavirus in China maar dat zal hier toch wel meevallen, dacht ik.

Totdat de eerste besmettingen ook hier in de regio toe begonnen toe te nemen. Sommige afspraken werden geannuleerd, de mensen werden bang en nog steeds dacht ik dat het wel over zou waaien. Heel naïef natuurlijk, maar ook onwetend en onzeker over hoe ik mijn agenda toch moest invullen met al die lege gaten. Soms had ik dagen met maar 2 afspraken in de agenda en toen sloeg de angst bij mij ook toe.

Speculaties of wij als pedicurepraktijken nog wel mochten werken of niet, er heerste veel onduidelijkheid. Maandag 23 maart was de laatste ‘gewone’ werkdag, die avond kregen we via de persconferentie te horen dat ook alle contactberoepen hun werk niet meer mochten uitvoeren. Ik voelde paniek in me opkomen, ik moest mijn praktijk tot zeker 28 april sluiten! Ergens had ik goede hoop dat wij als pedicures na die datum weer open mochten omdat wij altijd al met beschermingsmiddelen zoals mondkapjes, schorten en handschoenen werken. Helaas werd tijdens de persconferentie van dinsdag 21 april verteld dat wij nog steeds niet open mochten en de maatregelen werden verlengd tot 20 mei. Dat nieuws kwam bij mij persoonlijk heel erg hard aan, ik wilde zo graag weer aan het werk! Nu op het moment van schrijven is het begin mei en heb ik me er bij neergelegd, ik wacht rustig af wanneer ik weer aan de slag mag met de daarbij horende maatregelen.

Ik wens iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en ik brand een kaarsje voor alle mensen die deze oneerlijke strijd niet hebben kunnen winnen.

Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).