Adverteren werkt!

column

Uw tuin (laten) aanleggen?

Uw tuin (laten) aanleggen?

01-07-2020

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig hoveniersbedrijf? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort, met name Theo van Amelsfoort, realiseert graag de aanleg van uw tuin.

De aanleg van uw droomtuin Voordat wij kunnen beginnen met de aanleg hebben er al verschillende gesprekken plaats gevonden. Wij zijn in eerste instantie bij u aan huis geweest om; uw ideeën en wensen te bespreken, de maten van uw tuin op te meten, om een algehele indruk van de omgeving te vormen. Daarna zijn wij bij u teruggekomen met een globaal ontwerp, een werk omvattende beschrijving, genaamd offerte.

Deze documenten zijn met u doorgesproken, eventueel gecorrigeerd en -mede door ons beider enthousiasme- heeft u uw goedkeuring uitgesproken over het plan, de werkwijze en de prijsopgave. Nu zijn we samen zo ver, tijd om aan de werkelijke aanleg te beginnen. De besproken offerte, inclusief levering -en betalingsvoorwaarden, worden door middel van uw handtekening omgezet in een definitieve opdracht. Zo weten we beiden wat de gemaakte afspraken zijn.

Af en toe waarschuwen we de klant voor de ‘sloopwerkzaamheden’. Het kan namelijk wel eens een moeilijk moment zijn als de tuin, waar u zich al jaren in heeft verdiept, ‘ineens’ wordt afgebroken. Gelukkig is tijdig met u besproken welke planten of herinneringen bewaard -of teruggeplaatst moeten worden in de tuin, zodat u zich niet vertwijfeld af hoeft te vragen of het allemaal wel goed komt. Daarvoor is juist het overleg vooraf zó belangrijk.

Gespecialiseerd in Energetische tuinaanleg.

Een ontwerp en aanleg vol energie voor de ‘beheerders’ van hun tuin.

Wij zijn gespecialiseerd: ADVIES ONTWERP AANLEG ONDERHOUD BEDRIJVEN

 

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website!

013 - 534 60 23 0 6- 50 29 80 62 theo@hoveniervanamelsfoort.nl www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).