Adverteren werkt!

column

Geen verrassingen?

Geen verrassingen?

01-07-2020

BETS helpt bij ‘verrassing’ achteraf Stel: je hebt een erfenis aanvaard, gedachteloos misschien, omdat deze bijvoorbeeld van je ouders is en je denkt te weten dat er geen schulden zijn. Je gaat aan de slag en zorgt ervoor dat alles netjes wordt geregeld.

Bescherming tegen onverwachte schulden

Dit kan in de praktijk echter weleens anders uitpakken. Zoals bij een van mijn klanten die na het overlijden van moeder ineens nog een flinke rekening kreeg van de ziektekostenverzekeraar. Paniek alom, want alles was immers al afgehandeld en er was geen geld meer over...

In een situatie als deze kun je een beroep doen op de wet BETS (Bescherming erfgenamen tegen schulden) die sinds september 2016 bestaat als extra bescherming tegen onverwachte schulden. Daar moet dan overigens wel wat voor gebeuren. Iets waar ik je als NalatenschapsMakelaar bij kan helpen.

Herkent u de situatie of wilt u iets dergelijks juist voorkomen? Ik help u graag verder!

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsMakelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de NalatenschapsMakelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

 

Bel voor een gratis kennismakings- gesprek 06 - 11 16 81 52

06-11168152 nalatenschapsmakelaar@joseappels.nl www.joseappels.nl www.nalatenschapsmakelaar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).