Adverteren werkt!

bruisende zaken

Yutakana: voor de echte sushilovers!

Yutakana: voor de echte sushilovers!

01-08-2020

De 25-jarige Fu Chen is sinds 2015 eigenaar van Yutakana in Waalwijk. Dat was toen nog een wokrestaurant, maar in 2017 ging het roer om en werd de formule aangepast. Sindsdien is Yukatana een All You Can Eat sushi & grill restaurant.

Wij hebben één van de meest uitgebreide menukaarten die je kan tegenkomen in een sushirestaurant

Vanaf dag één zijn de reacties lovend. “We krijgen veel goede feedback en mooie recensies. We doen er dan ook alles aan om het onze gasten naar de zin te maken door het leveren van topkwaliteit”, aldus Fu Chen.

Het aanbod aan sushirestaurants is groot, dus het is belangrijk om je te onderscheiden. Fu Chen daarover: “Daarom hebben wij één van de meest uitgebreide menukaarten die je kan tegenkomen in een sushirestaurant. Er staan wel 150 verschillende gerechten op de kaart die we ook regelmatig vernieuwen.”

Culinaire ervaring
“Ons streven is om altijd gerechten van topkwaliteit te leveren. Als je kijkt naar bijvoorbeeld de recensies op Facebook, Iens en Eet.nu slagen we daar heel goed in. Onze koks hebben allemaal culinaire ervaring en weten hoe ze de lekkerste sushi moeten maken.”

De meest populaire sushi van het moment is volgens Fu Chen de Suteki Maki. “Dat is een gefrituurde sushi met kip en Japanse specerijen. We hebben ook veel vaste klanten die daar speciaal nog een keertje extra voor terugkomen.”

Genieten
Bij Yutakana heb je echter niet alleen de keuze uit sushi. Fu Chen vertelt: “We hebben ook ruime keuze uit diverse wok- en grillgerechten, dim sum, soepen en salades. Genoeg om van te genieten dus.”

TIP
Reserveren kan via www.yutakana.nl

Recensie op Tripadvisor door Ran D: “De beste [sushi & grill restaurant] in Waalwijk”

Sint-Jansplein 51, Waalwijk | 0416-650556 | info@yutakana.nl | www.yutakana.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).