Adverteren werkt!

bruisende zaken

Passie voor auto’s is mijn drijfveer!

Passie voor auto’s is mijn drijfveer!

01-08-2020

Auto’s poetsen op een zeer hoog niveau, dat is wat Jeroen Bouman van TopEnd cardetailing vol passie en vakkennis doet. “Waar het standaard autopoetsen eindigt, daar begin ik met cardetailing.”

 

Wat is dat nu precies cardetailing?

“Het detailen van auto’s is met passie en verstand van zaken auto’s weer in nieuwstaat brengen, de hoogst mogelijke glans geven en het aanbrengen van de ultieme lakbescherming. Voor deze ultieme lakbescherming werk ik vooral met de moderne ‘glascoatings’ Modesta en C-quartz Finest reserve, twee merken in het topsegment. Ook het polijsten van de lak (lakcorrectie) is één van mijn specialismes. Daar waar reguliere poetsbedrijven problemen aan de lak verhullen, pak ik de problemen bij de bron aan. Bijvoorbeeld: bij een diepe kras in de lak gaat men er al snel van uit dat deze overgespoten moet worden, terwijl ik in tachtig procent van de gevallen zo’n kras weg kan halen met mijn polijsttechnieken. Kwaliteit tegen een veel aantrekkelijkere prijs dus.”

Kwaliteit

Ben je op zoek naar kwaliteit en wil je dat je auto er weer als nieuw uitziet, maak dan zeker een afspraak bij TopEnd cardetailing. “Ik durf wel te stellen dat ik erg goed ben in mijn werk, precies weet wat ik doe en altijd met passie aan het werk ga. Een compleet overzicht van alle werkzaamheden die ik uitvoer is te vinden op www.topend.nl.

Ik zie je graag snel in Tilburg!”

 

Aresstraat 13-01, Tilburg | 06-29498672 | www.topend.nl | Facebook: TopEnd cardetailing

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).