Adverteren werkt!

column

Tilburg, Berkel-Enschot & Goirle,  het is tijd voor beweging!

Tilburg, Berkel-Enschot & Goirle, het is tijd voor beweging!

01-08-2020

Kun je wel wat minder stress gebruiken? Zin om na de afgelopen maanden weer lekker in beweging te komen? Kom samen met WorkOutDoor terug in shape!

Meld je nu aan!

WorkOutDoor is een outdoor fitnessbedrijf waarbij je onder toeziend oog van twee ervaren trainers werkt aan je conditie, flexibiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht. Dit is altijd lekker buiten en we werken volgens de laatste richtlijnen van het RIVM met 1,5 meter afstand.

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportervaring, conditie of blessures. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau! In Tilburg vinden iedere dinsdagavond groepslessen plaats in de Piushaven. In Berkel-Enschot is dat op donderdagavond, met boerderij Denissen (Generaal Eisenhowerweg 1) als startpunt. Ook in Goirle zijn er groepslessen: we trainen op woensdagavond en op woensdag-, zaterdag- en zondagochtend in de bossen van Gorp & Roovert.

Benieuwd geworden? Kijk voor meer informatie op www.workoutdoor.nl en meld je aan voor een gratis proefles!

Leuk, intensief en ontspannend tegelijk!

Huub Jacobs | 06 11385006 info@workoutdoor.nl workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).