bruisende zaken

Zorgeloos, snel en  betaalbaar verhuizen

Zorgeloos, snel en betaalbaar verhuizen

01-09-2020

Als je gaat verhuizen, wil je natuurlijk wel dat je spullen ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen. Dat is Brocken Verhuizigen, al 11 jaar actief in Tilburg en omstreken, wel toevertrouwd. Ook als je behoefte hebt aan extra services ben je bij hen aan het juiste adres.

In principe kan alles worden geregeld

Het zijn vooral senioren die een beroep doen op het verhuisbedrijf. “Ze kunnen het zelf niet meer doen en ze willen vaak ook niet de kinderen er mee belasten”, vertelt Barry Brocken. “Maar ook jonge stellen, gezinnen en alleenstaanden vinden het fijn om de verhuizing uit handen te kunnen geven. Het is toch een hele onderneming.”

Geen verrassingen achteraf

“De eerste keer komen we geheel vrijblijvend bij je thuis om te bespreken wat je wensen zijn, waarna we een offerte opstellen. Bij ons weet je van tevoren precies wat het gaat kosten, zonder verrassingen achteraf. Als je besluit met ons in zee te gaan, plannen we vervolgens de verhuisdatum. Betaling vindt vaak plaats op basis van nacalculatie, het komt regelmatig voor dat we op verzoek alsnog wat extra werk verrichten. Die flexibiliteit bieden we graag.”

Uitgebreide services

Brocken Verhuizingen zorgt niet alleen voor het vervoer van je bezittingen. Indien gewenst biedt het bedrijf heel veel extra services aan. ‘Denk aan het in- en uitpakken van je eigendommen, en het aansluiten van lampen, televisie en audioapparatuur en het ophangen van gordijnen en schilderijen in de nieuwe woning. We kunnen tevens je oude woning bezemschoon opleveren en je abonnementen (elektriciteit, gas e.d.) overzetten op je nieuwe adres. Bovendien bemiddelen we als je bijvoorbeeld nog wat schilderwerk gedaan wilt hebben of nieuwe vloeren gelegd wilt hebben. Al met al doen we ons best om je volledig te ontlasten. In principe kan alles worden geregeld. We proberen overal een oplossing voor te vinden. En als we iets zelf niet kunnen, kennen we meestal wel iemand die het wèl kan’.

Wil je verhuizen zonder zorgen? Bel 013-4630920 en hoor wat we voor je kunnen betekenen!

Galjoenstraat 43E, Tilburg | 013-4630920 | info@brockenverhuizingen.nl www.brockenverhuizingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).