Adverteren werkt!

bruisende zaken

Dé full-service mobiliteitspartner

Dé full-service mobiliteitspartner

01-09-2020

Al 53 jaar een begrip in Goirle en de wijde omgeving: Autobedrijf Roks. Hét vertrouwde adres voor al je wensen op autogebied.

Vertrouwd sinds 1967

“Mijn vader is dit bedrijf in 1967 begonnen”, vertelt eigenaar Ad Roks. “Als automan in hart en nieren heb ik het in 1994 van hem overgenomen en inmiddels is ook de volgende generatie al vol enthousiasme aan het werk binnen het bedrijf. Zowel mijn zoon als mijn dochter werken mee, net als mijn vrouw. Autobedrijf Roks is dus een echt familiebedrijf met ontzettend veel passie voor alles wat met auto’s te maken heeft.”

Diensten

op zoek bent naar een vertrouwd adres voor onderhoud en reparaties (wat voor auto je ook hebt), bij Roks moet je zijn! “Wij hebben altijd een brede selectie aan jonge occasions op voorraad en leveren ook alle merken nieuw. Daarnaast kun je in onze werkplaats terecht voor alles op het gebied van comfort en veiligheid van je auto. Of het nu gaat om een apk, een grote of kleine beurt, schadeherstel, uitlijnen of bijvoorbeeld een zomer- of wintercheck. Bij ons goed gekwalificeerde en gemotiveerde personeel is je auto gegarandeerd in goede handen.”

Kwaliteit

Ook op het gebied van verzekeren, financiering en zakelijk leasen kunnen ze je bij Autobedrijf Roks van dienst zijn. “Elke dag staan we weer vol enthousiasme klaar om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze ruime ervaring en passie op het gebied van auto’s zorgen ervoor dat wij onze klanten elke keer weer tevreden stellen en dat ook blijven doen. Wij staan voor kwaliteit in de breedste zin van het woord en dat merk je. Benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!”

Eigenaar: Ad Roks | Dorpsstraat 72, Goirle | 013-5341659 | www.autobedrijf-roks.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).