Adverteren werkt!

column

Vakantie!

Vakantie!

01-09-2020

Nieuwe energie… Na een heerlijke vakantie van drie weken ben ik weer helemaal opgeladen en kan ik weer fijn aan de slag in de praktijk.

Zo begon mijn tekst vorig jaar in ongeveer dezelfde periode als nu. Hoe anders is alles in het jaar 2020 tot nu toe verlopen, vol met twijfels en onzekerheden qua werk, financiën en zelfs de vakantie. Niet alleen mijn praktijk heeft het moeilijk gehad. Ik ben er nog heel goed uitgekomen maar in mijn directe omgeving heb ik veel mensen zien vallen, opstaan en proberen door te gaan. Laten we hopen dat zij straks ook weer gezond en met goede moed de draad op kunnen pakken.

Gelukkig hoef ik me momenteel geen zorgen te maken over mijn praktijk, het lijkt drukker dan ooit maar dat geeft me ook de juiste energie om te zorgen dat alles kan blijven doorgaan ondanks dat gemene virus dat helaas al veel schade heeft aangericht. En we moeten nog steeds voorzichtig zijn want wat ik bijna dagelijks hoor: “We zijn er nog niet”. Daar sluit ik me bij aan.

Dus lieve mensen, zorg goed voor jezelf en voor elkaar! Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).