Adverteren werkt!

bruisende zaken

De uitdeukspecialist in Tilburg en Etten Leur!

De uitdeukspecialist in Tilburg en Etten Leur!

01-10-2020

Heeft je auto een kleine deuk opgelopen? Parkeerdeukje? Fiets tegen de auto gevallen? Voor dit soort kleine reparaties kun je terecht bij Properfect Restyling, gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten.

Properfect is in 2018 opgericht door vrienden Barry van Heerden en Charles van Dyk. De Zuid-Afrikanen reisden jarenlang als hagelschadespecialisten de hele wereld over, maar besloten in februari 2018 een lokaal bedrijf te vestigen in Tilburg. Sinds kort hebben ze ook een nieuwe vestiging en mobiele eenheid in Etten-Leur. Die word bemand door collega Daniel Prinsloo.

Particulieren, schadebedrijven en handelaren “We hebben verschillende technieken om de auto weer glad te krijgen. Van lijmtechniek en specialistisch drukgereedschap tot speciale inductie apparaten waarmee we de deuken keurig kunnen wegwerken. Onze klanten zijn niet alleen schadebedrijven en handelaren, maar ook veel particulieren. Handelaren en schadebedrijven hoeven hun voertuigen niet naar ons toe te brengen.

We hebben meerdere mobiele eenheden om auto’s bij hun vestigingen te repareren.” Wachten of op afspraak Particulieren zijn welkom in het bedrijfspand aan de Kapitein Hatterasstraat. ”We hebben een aparte ruimte waar je rustig kunt zitten terwijl je wacht tot we klaar zijn. Je kunt echter ook plaatsnemen bij de koffiecorner in de werkplaats, dan kun je precies zien wat we doen. Het repareren van een klein deukje duurt gemiddeld 20 minuten tot 1 uur. Het is handig om van tevoren even een foto of video te appen, dan geven we meteen een richtprijs en een indicatie van de tijd die het gaat kosten om het te maken.” Alles kan “Er zijn veel mensen die langskomen met hun lease auto. Het is vaak een stuk voordeliger om kleine deukjes eerst door ons te laten herstellen voordat je de lease auto inlevert. Wat ons betreft kan dat allemaal. We houden van ons vak!”

Klantvriendelijk en vakkundig

Kapitein Hatterastraat 1 (Unit 21) Tilburg | 06-50523842 | info@properfectrestyling.nl | www.properfectrestyling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).