Adverteren werkt!

bruisende zaken

 Uw smartphone  snel & professioneel  gerepareerd!

Uw smartphone snel & professioneel gerepareerd!

01-11-2020

Smartphone of tablet stuk of op zoek naar een nieuwe telefoon? Bij GSM Repair Store in Tilburg moet u zijn! Eigenaar Abdes Chakir helpt al zijn klanten vakkundig, snel en met een lach op zijn gezicht, zodat ze tevreden weer de deur uitgaan.

“Ik ben in 2016 gestart met de GSM Repair Store”, vertelt Abdes. “Ik had destijds al heel wat ervaring doordat ik hiervoor jaren bij KPN heb gewerkt. Ik weet dus precies waar ik het over heb als het om smartphones en dergelijke gaat.” Desondanks zat het hem het eerste jaar niet echt mee. “Ik was goed bezig met het opbouwen van een klantenkring toen er bij mij werd ingebroken. Alles was weg en ik bleek geen al te goede verzekering te hebben. Een heel zware tijd, maar mijn vrouw en (schoon)familie zijn mij altijd blijven steunen en hebben mij er weer helemaal bovenop geholpen.” Topservice Tegenwoordig staat Abdes dan ook weer vol enthousiasme klaar voor al zijn klanten. “Ik help iedereen die bij mij in de winkel komt, of ze nu komen voor een reparatie of een nieuwe smartphone. Het geven van goed en eerlijk advies staat daarbij altijd voorop. Net als het leveren van de best mogelijke service. Én een snelle service trouwens, want voor de meeste reparaties geldt een reparatieduur van maximaal dertig minuten. De klant kan hierop onder het genot van een kopje koffie wachten in mijn huiselijke winkel en precies zien wat ik aan het doen ben dankzij de open reparatieafdeling.” Tevreden klanten Het belangrijkste doel van Abdes is elke dag weer om zijn klanten tevreden de deur uit te laten gaan. “En daar zet ik graag een stapje extra voor. Ik zorg bovendien dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied, zodat ik ook daadwerkelijk iedereen kan helpen ongeacht het merk of type smartphone of tablet. Loop gewoon eens binnen en ervaar het zelf!”

Eigenaar: Abdes Chakir | Brucknerlaan 10 Tilburg | 013-2033002 | www.gsmrepairstore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).