Adverteren werkt!

column

 WorkOutDoor Sportmassage

WorkOutDoor Sportmassage

01-11-2020

Sporten en bewegen is natuurlijk erg gezond, maar herstel van het lichaam is minstens even belangrijk. Sportmassage biedt hiervoor de uitkomst. Het bevordert het spierherstel, werkt stressreducerend en het zorgt voor betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Meld je nu aan!

Huub Jacobs, eigenaar van outdoor fitness bedrijf WorkOutDoor, legt uit: “Naast groeplessen en Personal Training biedt WorkOutDoor ook sportmassage aan. Deze vorm van massage ondersteunt het onderhoud en de ontspanning van lichaam en geest. Het helpt in balans te blijven te midden van de alledaagse hectiek en helpt stress te verminderen. Als gecertificeerd sportmasseur help ik je bij het herstel van overbelastingsblessures, spierpijn en gewrichtspijn.” Sportmassage bevordert niet alleen het herstel van blessures en spierpijn, maar zorgt ook nog eens voor betere sportprestaties. Het stimuleert de energiestromen in het lichaam en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Door de ontgiftende werking van de massage kunnen spieren beter herstellen en wordt de kans op toekomstige blessures verminderd. Sportmassage is daarom ook heel goed in te zetten in de voorbereiding van een sportieve activiteit, zoals het lopen van een marathon of het meedoen aan een fietsrace.

Door de persoonlijke benadering en de praktijkgerichte aanpak van Huub is er alle aandacht voor jouw hulpvraag. Ook wordt er sportadvies op maat aangeboden bij de sportmassage.

Benieuwd naar wat sportmassage voor jou kan betekenen? Mail naar info@workoutdoor.nl voor persoonlijk advies.

Persoonlijk, herstellend en ontspannend tegelijk!

Huub Jacobs | 06 11385006 info@workoutdoor.nl workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).