Adverteren werkt!

column

December

December

01-12-2020

Voor velen is deze feestmaand iets waar echt naar uitgekeken wordt, ik zelf ben geen geboren kerstliefhebber maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er dit jaar anders naar kijk.

We zijn nu eenmaal toch gedwongen om meer thuis te blijven en dan is het natuurlijk heel fijn als je huis gezellig aanvoelt. Ik hou van de gezellige uitstraling van kaarsjes en lampjes en een heerlijk glaasje wijn en een lekker hapje mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken. De vraag is nu: Kunnen we deze dagen vieren met onze familie, vrienden en/of kennissen? Iets waar we nooit eerder over hoefden na te denken. Het was normaal om je vrije dagen in te vullen met een kerstdiner, brunch of andere gezellige taferelen samen met je dierbaren. Helaas is niets meer normaal op het moment, iedere week kan het weer anders zijn door nieuwe maatregelen en daardoor raken we de kluts een beetje kwijt. Net als we het feestgedruis rondom Sinterklaas een beetje aan het kwijtraken zijn en dat vind ik jammer.

Ook dat feest mag niet vergeten worden, laat de kleintjes lekker genieten van een spannende pakjesavond.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021, laten we proosten op een nieuw jaar met hopelijk betere vooruitzichten! Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).