bruisende zaken

De trendy en exclusieve bril bij Panis te Oisterwijk

De trendy en exclusieve bril bij Panis te Oisterwijk

01-12-2020

Een unieke bril die niemand heeft! Sjoerd Panis kan deze ontwerpen op basis van jouw wensen. Een custommade bril voor jouw gezicht. Je bril is belangrijk. Het is het eerste wat mensen zien als ze je aankijken: een echte eyecatcher.

Sjoerd verwelkomt ons hartelijk in de winkel aan De Lind in Oisterwijk. Je voelt meteen een warm welkom. Panis staat al jarenlang bekend om z’n bijzondere collectie brillen. Exclusieve monturen met een hoog fashiongehalte.

Custommade Cartier bril

Die thema’s zie je ook terug in het interieur van de winkel: dat is anders dan bij alle andere optiekzaken. Materialen die anders zijn dan je verwacht. En gedurfde keuzes die toch heel prettig en warm aanvoelen. “We willen vooral dat jij je op je gemak voelt bij ons.”

Luxe, exclusieve zonnebrillen

Sjoerd heeft voor Lea een custommade Cartier bril gemaakt, met speciale diamantgeslepen glazen. Een mooie, klassieke maar moderne uitstraling. Sjoerd is opgeleid in London om zelf brilontwerpen te maken. Op basis van jouw wensen en met zijn ervaring maakt hij de bril passend bij jouw ge

Marcel heeft bij Panis een mooie Dita zonnebril uitgekozen. Het was een moeilijke keuze omdat de collectie zonnebrillen zeer groot is met mooie merken zoals Balmain, Gucci, Chanel, Maybach en nog veel meer.

Bedankt Sjoerd, wij hebben door jouw professionele en goede service onze ultieme brillen gevonden.

Met bruisende groet, Marcel en Lea Bossers

Wil je een speciale bril? Dan moet je naar Panis.

Panis | De Lind 35 A, Oisterwijk | info@paniseyewear.nl | 013 5284899 | www.paniseyewear.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans