Adverteren werkt!

column

Erfenis afhandelen?  Je hebt elkaar nodig.

Erfenis afhandelen? Je hebt elkaar nodig.

01-01-2021

Ik word gebeld: vader is overleden en de zoon heeft de laatste acht jaar geen contact met hem gehad. Is hij erfgenaam? Zijn zus is bezig met de boedel en het contact verloopt op zijn zachtst gezegd moeizaam.

Onbegrip verandert in begripBel voor een gratis kennismakingsgesprek 06 - 11 16 81 52

Na een eerste gesprek met de zoon besluit ik om contact te zoeken met de zus die openstaat voor een gesprek met haar broer. Over en weer worden zaken uitgesproken en onbegrip verandert in begrip. Ik krijg een toezegging dat alle stukken aangeleverd worden, zodat de hoogte van de nalatenschap kan worden bepaald.

Een paar dagen later volgt een telefoontje van de zus. Ze heeft goed nagedacht en beseft dat ze elkaar nodig hebben om de nalatenschap goed af te handelen. Samen gaan ze om tafel en alles wordt in openheid overlegd. Herstel van het contact is gestart en de afhandeling kan beginnen.

Herkent u deze situatie? Ik kan u hierbij helpen.
 

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de NalatenschapsAfwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

 

06-11168152 mediator@joseappels.nl www.joseappels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).