Adverteren werkt!

bruisende zaken

Al 75 jaar jong en  helemaal van deze tijd!

Al 75 jaar jong en helemaal van deze tijd!

01-01-2021

Hado Textiel zag 75 jaar geleden het levenslicht. Oorspronkelijk als handweverij maar in de loop der tijd is Hado uitgegroeid tot een winkel waar je alles kunt vinden op het gebied van wooninrichting. Van (over)gordijnen, raamdecoratie in alle soorten maten en tapijt, vinyl en pvc vloeren tot keuken-, bad- en bedtextiel, tafelkleden en sierkussens. En natuurlijk mogen ook borduur-, brei- en haakgaren niet ontbreken voor de liefhebbers!

“We zitten nog steeds in hetzelfde fabriekspand”, vertelt Mascha Robben, die samen met haar man Alex het familiebedrijf runt. “De persoonlijke aanpak is als vanouds. We hebben veel trouwe klanten die hier al jaren komen. In onze ruime winkel, die volledig is gemoderniseerd, kun je rondsnuffelen en geven we advies. Alex en zijn team komen vervolgens alles bij je thuis inmeten en monteren.” “We hebben een eigen atelier waar we heel veel op maat maken voor de klant. Denk aan gordijnen, sierkussens, tafellopers en -kleden en karpetten maar ook kussens voor loungesets of voor de caravan. Onze vakkundige medewerkers gaan geen enkele uitdaging uit de weg.”

Borduur-, brei- en haakgaren

Relatief nieuw in het assortiment zijn de fournituren (van knopen en ritsen tot elastiek, inclusief allerlei bandjes en lintjes om leuke cadeaupakketjes te maken) én de borduur-, brei- en haakgaren. “Nu de mensen vanwege de coronacrisis meer thuis zitten, zijn ze opeens massaal aan het breien en haken geslagen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, ook pennen, patronen en boekjes. De wintergarens zijn ook binnen dus je kunt lekker aan de slag met truien en vesten.” Houd vooral de facebook pagina in de gaten, hier vind je regelmatig de nieuwste items.

‘We maken heel veel op maat voor de klant’

Bukkumweg 2-4, Hilvarenbeek | 013-5051568 info@hado-textiel.nl | www.hadotextiel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).