Adverteren werkt!

bruisende zaken

Unieke eyecatcher in huis

Unieke eyecatcher in huis

01-01-2021

Op zoek naar een echte eyecatcher voor je woning? Wat dacht je van een met leer beklede trap of wand? Warm, sfeervol, luxe en nog onderhoudsvriendelijk ook, aldus Jorik van Boxtel, eigenaar van Het Lederhuys.

Het idee voor zijn onderneming startte zo’n twee jaar geleden toen Jorik net een nieuwe woning had gekocht. “Ik had ergens een met leer beklede trap gezien en wilde dat zelf eigenlijk ook wel heel graag in mijn woning.” Een zoektocht naar een aanbieder daarvan leverde echter een teleurstelling op. “Er waren wel aanbieders, maar die rekenden echt schrikbarend hoge bedragen voor dit werk. Dat moest anders kunnen!” Vanuit zijn achtergrond als meubelmaker verdiepte Jorik zich in het met leer bekleden van trappen en besloot vervolgens om het in zijn eigen huis zelf te gaan proberen. En met succes. “Niet alleen ikzelf was bijzonder tevreden over het resultaat, ook anderen waren meteen enthousiast. Van daaruit is het balletje gaan rollen…”

Kwaliteit tegen scherpe prijs

Met Het Lederhuys bewijst Jorik dat het ook anders kan. “Ik bekleed trappen en wanden naadloos met hoogwaardig runderleer, ga altijd voor kwaliteit, maar dan tegen een superscherpe prijs.” En met zijn werk haal je volgens Jorik gegarandeerd een ware eyecatcher in huis. “Zo’n met leer beklede trap of wand oogt heel warm en sfeervol en ademt luxe uit. Ze zijn bovendien toepasbaar in alle mogelijke interieurstijlen.” Bang voor slijtage hoef je ook niet te zijn. “Het lopen op de trap zorgt er hooguit voor dat het leer nog meer karakter krijgt. Slijten zal het niet snel doordat ik uitsluitend werk met hoogwaardig anilineleer, leer in de puurste vorm dat speciaal is behandeld en afgewerkt met een wax. Je kunt het gewoon schoonmaken met de stofzuiger en een vochtig doekje en het is nog hypoallergeen ook. Ben jij dus ook op zoek naar een bijzondere eyecatcher voor jouw woning? Neem dan zeker contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.”

Eigenaar: Jorik van Boxtel | Stellendamerf 53, Tilburg | 06-24379399 | info@lederhuys.nl | www.lederhuys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).