Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Iedereen is welkom!’

‘Iedereen is welkom!’

01-01-2021

Irma van Beurden heeft een passie voor haar. Na tien jaar in loondienst te hebben gewerkt, opende ze in 2014 de deuren van haar eigen kapsalon in Oisterwijk. In 2018 kwam er een tweede vestiging bij in Tilburg en sinds kort is er ook een salon in Loon op Zand. iBeau is booming!

Het is niet zo dat Irma perse wil groeien met haar bedrijf. Ze grijpt simpelweg de kansen die op haar pad komen. “Inmiddels huren nog vier andere kapsters een stoel bij mij”, vertelt Irma enthousiast. “We werken echt samen als team en nemen klanten van elkaar over als iemand er een keer niet is. Daardoor tref je hier altijd een bekend gezicht.”

Jong en oud

“Mannen, vrouwen, kinderen; iedereen komt hier binnen. Juist die interactie is erg waardevol. Knippen, kleuren, het kan allemaal. Ook permanent en watergolf doen we nog steeds, daar zijn vooral onze oudere klanten erg blij mee. Een keratine behandeling is eveneens mogelijk. Nieuw is bovendien onze 9 minuten kleuring, perfect voor drukbezette mensen.”

Kwaliteitsproducten

iBeau werkt in de salon met de milieuvriendelijke producten van Milk_shake. “Deze bevatten natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en zijn zo veel mogelijk sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De verpakkingen zijn zelfs recyclebaar. Verder zijn we bezig om ons te specialiseren in hoofdhuidproblemen. Met de speciale producten van La Biosthetique kun je op dat gebied heel veel bereiken.”

Wees vooral jezelf

“Wat me zo aantrekt in het kappersvak? Sowieso vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Het is mooi om daar andere mensen blij mee te kunnen maken. Daarnaast is het contact met de klanten, die van heinde en verre komen, super leuk. Kenmerkend voor iBeau is de gezelligheid en de relaxte sfeer. Wie je ook bent, bij ons kun je gewoon lekker jezelf zijn.”

Knippen, kleuren en meer

Oisterwijk Kerkstraat 6 | Tilburg Kreverplein | Loon op Zand De Venloene 1 U kunt telefonisch (06 - 24 60 02 7 6) of per e-mail (info@ibeau.nu) een afspraak maken www.ibeau.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).