Adverteren werkt!

column

Vinden of gevonden worden op de arbeidsmarkt!

Vinden of gevonden worden op de arbeidsmarkt!

01-01-2021

Een paar jaar geleden zat ik, tijdens een korte vakantie in New York, aan de oever van de brede East River. Aan de overkant lag Manhattan, achter mijn rug lag Brooklyn. Manhattan en Brooklyn worden al bijna 150 jaar verbonden door de prachtige en imposante Brooklyn Bridge.

Kijkend naar zo’n brug moet ik vaak denken aan de brug als metafoor voor wat een arbeidsbemiddelaar op de arbeidsmarkt kan doen.

Bij Vooruitzenden weten we, met de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, wat het belang is van het aanbrengen van een goede verbinding tussen groepen die elkaar anders nooit zouden vinden.

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat zo’n intermediair minder hard nodig is als de werkgelegenheid toeneemt. Dat is nu juist niet waar. Met de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zie je dat die ‘oeververbinding’ alleen maar belangrijker gaat worden.

Aan beide kanten zitten werkgevers die op hun eigen ‘eiland’ niet de juiste mensen vinden. Aan de andere kant vragen sommige mensen zich af waarom ze, ondanks de toename van werk, maar niet aan werk komen.

Juist nu is die brug dus nodig die mensen en bedrijven van hun eigen eiland op dat andere eiland brengt.

Durf het aan de overkant te zoeken en ga deze week nog naar die brug: Vooruitzenden! Juist zó is vinden of gevonden worden slechts een kwestie van tijd. Carlos Willems

Bel de Joblijn en ga Vooruit! 013-7852685

Ringbaan-Noord 54, Tilburg | 013-7852685 | contact@vooruitzenden.nl | www.vooruitzenden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).