Adverteren werkt!

bruisende zaken

VAN DEN BERSSELAAR OPTICIEN

VAN DEN BERSSELAAR OPTICIEN

01-01-2021

In het winkelcentrum Wagnerplein vindt u al meer dan 30 jaar onze optiekzaak. Van den Bersselaar Opticien staat voor deskundig advies en uitstekende service. Kom geheel vrijblijvend binnen en ervaar het zelf.

Ton van den Bersselaar werkt al jaren met plezier in zijn zaak. Zijn klanten, en vervolgens service en kwaliteit, hebben prioriteit! Huub de Loos is al jaren het vaste gezicht in de winkel. Zijn werkzaamheden bestaan uit oogmetingen, glas en montuuradvies, maar vooral maakt hij uw bril met veel plezier en vakmanschap.

Tevens verzorgen wij screening van diabetespatiënten en overleggen we met de huis-artsen over patiënten met oogproblematiek. Ook werken we nauw samen met het ETZ. Ook kunt u bij ons terecht voor oogkeuringen voor het CBR. Deze worden gedaan door een gecertificeerde oogarts. Een uitgebreide collectie monturen van klassiek tot modern vergemakkelijkt uw keuze. Dit geldt tevens voor ons assortiment zonnebrillen. Graag vermelden wij ook dat wij gespecialiseerd zijn in contactlenzen: met de nieuwste technologie is het voor bijna iedereen mogelijk lenzen te dragen. Kom naar onze winkel voor deskundig advies.

Deskundig advies en vakmanschap

Wagnerplein 60, Tilburg | 013 - 456 15 85 | info@vandenbersselaaropticien.nl www.vandenbersselaaropticien.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).