Adverteren werkt!

column

 Goede voornemens?

Goede voornemens?

01-01-2021

Wil jij werken aan je conditie en kracht? Word uitgedaagd op je eigen niveau en verleg je fysieke en mentale grenzen samen met WorkOutDoor! Onze Personal Trainingen zijn geschikt voor iedereen en zijn gericht op het bereiken van doelen die je zelf stelt, altijd met behulp van de persoonlijke aandacht van onze kwalificeerde en enthousiaste instructeurs. Train je hele lichaam, maak je hoofd leeg van de alledaagse zorgen en overwin die mentale obstakels!

Meld je nu aan!

Meer informatie?

Kijk op workoutdoor.nl of stuur een e-mail naar info@workoutdoor.nl. WorkOutDoor is een sportbedrijf voor outdoor fitness, waarbij de totale training van het lichaam op de juiste manier centraal staat. Dit doen we altijd in de buitenlucht, omdat dit meer zuurstof en energie oplevert. Ook kan er op deze manier gewerkt worden aan de opbouw van een goede weerstand. Naast Personal Training biedt WorkOutDoor ook groepslessen in Tilburg, Berkel-Enschot en Goirle aan.

Enkele reacties

Arco Engelen: “De trainers van WorkOutDoor zijn, als één van de weinige, in staat om je tegelijkertijd fysiek, conditioneel en mentaal te trainen.” Peter Croes: “Wat ik erg knap vind is dat WorkOutDoor de juiste mix tussen mentaal en fysiek in de Personal Trainingen weet te brengen. Het is echt training op maat en daarmee van grote waarde geweest als onderdeel van mijn herstel.”

Realiseer ze met Personal Training bij WorkOutDoor!

Huub Jacobs | 06 11385006 info@workoutdoor.nl workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).