Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Snelle make-over  voor je interieur

Snelle make-over voor je interieur

30-11--0001

Er komt een moment dat je de inrichting en de kleuren in je huis een beetje zat bent. Dan is het de hoogste tijd voor een make-over! Bruist geeft je enkele tips en tricks waarmee je jouw huis op een eenvoudige manier kan (re)stylen.

Deze simpele tips kun je vandaag nog toepassen!

Eigenlijk is het heel eenvoudig om je interieur met de seizoenen mee te laten veranderen. Koop een paar nieuwe kussens voor op de bank, of een lekker warm kleedje, pas de kleuren van je kaarsen en bloemen aan en voilà: je hebt een andere sfeer in huis die helemaal past bij het huidige seizoen. Heb je een favoriete trendkleur? Kies deze kleur dan als basis en laat deze terugkomen in alle accessoires die je wilt vervangen. Probeer de accessoires in verschillende nuances van deze kleur te vinden. Zo combineert okergeel mooi met goud en cognac en houd je rust in je interieur.

Vers kleurtje

Met een nieuw likje verf op je wanden creëer je in no-time een heel andere sfeer. Kies diverse kleurstalen uit, bevestig ze op de muur en bekijk het van een afstand. Overdag is de beste tijd om de kleur te beoordelen, maar check de kleur vooral ook ’s avonds. Bij kunstlicht zien de kleurstalen er weer heel anders uit. Tip: je hebt handige verftesters die je op een stuk papier kunt rollen en daarna op de muur plakt. Het voordeel van een los papier is dat je het op verschillende plaatsen in je kamer kunt bekijken.

Decoratie

Ben je tevreden met je inrichting maar mis je toch wat sfeer, voeg dan planten toe aan je interieur. Veel (kleinere) planten bij elkaar is de laatste trend. En daar heeft iedereen wel ruimte voor in zijn kamer. Geen groene vingers? Kies dan voor vetplanten en cactussen, deze hebben weinig verzorging nodig. De laatste tijd zie je veel grote planten op pootjes, wat voor een speels en luchtig effect kan zorgen.

Waar vroeger één schilderij boven je bank hing, zie je tegenwoordig steeds meer een verzameling van dingen. Of koop zo’n mooi open rekje waar je jouw favoriete accessoires op kunt presenteren. De trend is dat je decoratie niet in het midden van de muur hangt, maar meer naar links of rechts. Dat geeft net iets meer speelsheid in je kamer.

Nog meer tips en tricks nodig? Op www.nederlandbruist.nl vind je heel wat ondernemers bij jou in de regio die je daarbij kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).