Adverteren werkt!

bruisende zaken

 Onze netto prijs  is het bewijs

Onze netto prijs is het bewijs

01-02-2021

KeukenHal is opgericht in 2006 met een showroom in Heerlen. In 2016 openden zij een vestiging in Roermond en Helmond en later in 2018 is daar KeukenHal Tilburg nog bij gekomen.

Bij KeukenHal vindt u een brede keuken-collectie, met daarbij alle stijlen, kleuren en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar een trendy keuken, een klassieke keuken of een moderne keuken. Bij KeukenHal heeft u talloze mogelijkheden qua kleuren, opstelling en afmetingen. Ook bieden wij diverse merken keukenapparatuur zoals Bora, ATAG, Siemens en Bauknecht aan.

Wij zorgen ervoor dat de keuken perfect past in uw keukenruimte. Een persoonlijk ontwerp op basis van uw wensen kan natuurlijk niet ontbreken.

U komt niet voor verrassingen te staan. Onze keukens zijn scherp geprijsd en alle keukens zijn inclusief keukenapparatuur. Wat voor keuken u ook kiest, bij KeukenHal bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. U ziet bij ons direct wat een keuken kost. Hierdoor hoeft u niet te onderhandelen over de prijs van de keuken. Bovendien zijn al onze keukens zonder meerprijs leverbaar in andere kleuren en opstellingen.

Onze showrooms zijn een bron van inspiratie. De perfecte plek om op uw gemak de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken kunt bewonderen. U bent dan ook van harte welkom. Wij hebben meer dan 40 verschillende keukenopstellingen in diverse stijlen.

Ook showroomkeukens koopt u voordelig bij KeukenHal, omdat wij onze showrooms met enige regelmaat willen vernieuwen.

De showroomkeukens die wij vervangen bieden wij dan extra voordelig aan. Uw korting kan oplopen tot wel 50%! We ontvangen u graag wanneer het weer mag.

bekijk de talloze mogelijkheden op onze website of bestel ons gratis magazine!

KeukenHal Tilburg Ringbaan-Zuid 380, Tilburg | 013 – 206 2444 | www.keukenhal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).