Adverteren werkt!

bruisende zaken

Laat uw woning, bedrijf en auto reinigen door Maid it Luxury

Laat uw woning, bedrijf en auto reinigen door Maid it Luxury

01-03-2021

Na haar studie bouwkunde begon Bohey Coppens met een nieuwe opleiding tot juridisch administratief dienstverlener en makelaar. Mede geïnspireerd door haar familie, net als zijzelf ras ondernemers, startte ze in 2019 daarnaast haar eigen schoonmaakbedrijf Maid it Luxury.

Maid it Luxury laat alles weer stralen!

“Het is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby”, vertelt Bohey. “Ik kwam op het idee om een eigen schoonmaakbedrijf te beginnen vanwege mijn aanleg tot smetvrees. Mede daardoor richt ik me ook op zaken die je niet zonder machines kunt reinigen, zoals stoffen meubilair en autobekleding reiniging. Ik heb aanvragen vanuit het hele land, dat doe ik namelijk op locatie.” Energie De klanten variëren van particulieren en televisie- persoonlijkheden tot kantoren en sportscholen. “In principe is heel veel mogelijk, zoals opleverschoonmaak, gespecialiseerde reiniging en desinfectie van cleanrooms; voor het laatste heb ik een speciale opleiding gevolgd. Ik besteed werk uit, maar doe zelf ook nog veel: schoonmaak en content maken, marketing en het boekhouden. Dat doe ik allemaal zelf. Ik haal energie uit het ondernemerschap!”

Van smetvrees en ondernemingszin naar eigen schoonmaakbedrijf

06-27133632 | info@maiditluxury.nl | www.maiditluxury.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).